Вітання Харківського міського голови Ігоря Терехова з нагоди закінчення навчального року!

Дорогі діти! Шановні батьки та педагоги!

Сьогодні Харків закінчує 2022/2023 навчальний рік. І якби мене попросили описати його одним словом, то це було б слово «Змогли!». Не всі вірили, що наше місто розпочне цей рік одночасно з усією Україною, але ми змогли. Це був рік, сповнений непростих викликів, невизначеності та втрат, але попри все харківська школа вистояла. Ми зберегли життєстійкість освітнього процесу.

В уявленні цьогорічних першачків школа поки що має вигляд кімнати з комп’ютерним монітором. Захоплююсь учителями, які змогли донести знання цим непосидючим малюкам і перетворити їх на справжніх школярів.

Випускникам цього року бажаю, щоб вам пощастило обрати справу своєї мрії та стати в ній успішними. Вам випало закінчувати школу в непрості часи, але впевнений, що дух незламності рідного міста допоможе здолати всі перешкоди.

Надихає, що юні харків’яни бачать побудову свого майбутнього через освіту та навчання. Ви – приклад стійкості та цілеспрямованості й для нас, дорослих. Вдячний педагогам за те, що повітряна тривога не змогла бути гучнішою за шкільний дзвінок на урок. Харків довів, що світло знань сильніше за будь-який блекаут.

І зараз хочу сказати слова щирої вдячності кожному за те, що харківських школярів чекають традиційні літні канікули. Ми змогли!

Вірмо в Перемогу! Наближаймо Перемогу!

Кiлькiсть переглядiв: 52